040 618 15 50     info@digidize.se

Rekrytering

När du behöver anställa en ny medarbetare eller vikarie är det viktigt att valet faller på rätt person för jobbet. För att du ska lyckas med detta är det avgörande att du har bra kandidater att välja mellan när du gör urvalet. Det är där vi kommer in i bilden.
Digidize är ledande på att matcha professionella individer med karriärmöjligheter. Det är dessutom kostnadseffektivt. Du sparar tusentals kronor jämfört med t ex platsannonsering i dagspress. Vi lägger stora resurser på att utveckla nya, smarta rekryteringslösningar som underlättar din vardag.
Man brukar skilja på aktivt och passivt sökande kandidater i rekryteringssammanhang. Aktiva kandidater söker aktivt efter ett nytt jobb medan passiva kandidater är nöjda med var de är idag, de letar inte jobb aktivt men samtidigt kan de vara öppna för ett nytt jobbförslag,så länge de får reda på att dessa finns. Om du vill anställa personer med hög kompetens är det viktigt att även nå de passiva kandidaterna. Ju fler passiva kandidater och ju högre kompetens som krävs desto dyrare blir det i regel att nå dessa.

Söker du jobb?

Befinner du dig där du vill vara? Att trivas på sin arbetsplats och utvecklas är en förutsättning för framgång.

Hitta proffs!

Vi hjälper dig att hitta proffs oavsett kravprofil. Vi tar hand om allt från mindre till större driftåtaganden.

Konsultförmedling

Bemanna med kvalitativ kompetens inom områden som IT-support, IT-drift samt IT-säkerhet.