040 618 15 50     info@digidize.se

Konsultförmedling

Belastningstopp på IT-avdelningen? Bemanna med kvalitativ kompetens inom IT-området.

Utbildning

Vässa klorna? Vidareutbildning är en del av arbetslivet. Vi hjälper er personal hålla kompetensen på den nivå verksamheten kräver.

Rekrytering

Stadigt uppåt? Genom att ta hjälp av oss hjälper vi dig att täcka upp både tillfälliga och långvariga behov av IT-personal.

Jobbcoachning

Svårt att välja väg? Öka dina chanser att hitta rätt placering snabbt. Våra coacher har lång erfarenhet och mycket goda kunskaper inom IT-området.

Projektledning

Nya uppdrag? Inte alla företag har all kompetens samlad inom sina egna väggar. Hos oss på Digidize finner du den rätta kompetensen till projektet.

Outsourcinguppdrag

Mer fokus på kärnverksamheten? Vissa utmaningar hanteras bäst med tillfälliga lösningar. Outsourcing eller bemanning är lösningar som vi kan hjälpa med.

SEO On-Page

Denna analys syftar till att gå igenom sajten utifrån Sökstrategin vi utarbetat, samt att verifiera att sajten är byggd på ett sökmotorvänligt sätt. Vi tittar både på sajtens struktur och dess innehåll. Detta hjälper dig att bli relevant både för Google och för dina besökare.

SEO Off-Page

Offpage-optimering, eller yttre optimering, avser det strategiska arbete man utför med extern inlänkning till sin sajt. Detta arbete innebär att man skaffa inlänkar av hög kvalitet både vad gäller länkkälla och ankartexter för att förmedla relevans på nyckelord och sökord.