040 618 15 50     info@digidize.se

Bemanning

Digidize har lång och bred erfarenhet av IT-branschen. Detta gör oss kvalificerade till att placera/tillsätta rätt kompetens på rätt plats. Oavsett om det gäller ett kort vikariat eller ett längre projekt som behöver bemannas, så har vi rätt person till uppgiften.

Med motiverade och startklara konsulter kan vi förmedla kompetens efter dina behov snabbt och smidigt. Genom Digidize slipper ert företag förbruka tid och resurser vilket möjliggör att ni har fullt fokus på era affärer och er kärnverksamhet. På så vis blir ert företag ännu effektivare och mer framgångsrikt.

Digidize har mer än 20 års bred erfarenhet av IT-branschen. Detta innbär att vi under många år kunnat förankra goda affärsrelationer. Vi vill därför påstå att vi är kvalificerade att placera rätt kompetens på rätt plats. Oavsett om det gäller ett kort uppdrag eller ett längre projekt som behöver tillsättas, så har vi rätt person till jobbet och kan tillsätta positionen snabbt och smidigt. På så vis arbetar ni med en partner som ger er bred erfarenhet och god kvalitet.

Med en stor databas som dagligen växer och fylls på med kandidater kan vi garantera att rekryteringen anpassas efter dina unika önskemål och behov utan onödigt tidsspill. När vi ser över vår kandidatdatabas är vår ambition att snabbt hitta rätt kompetens utifrån kravspecifikationen.

Ibland besitter vi inte kompetensen du söker – oroa dig inte! Vi har en lösning. Genom ett aktivt samarbete med underkonsulter och andra företag anslutna till Digidize har vi möjligheten att förmedla underkonsulter när specialkompetens snabbt behöver sättas in. Även om vi inte själva kan leverera den speciella tjänst som ni söker, är ni alltid garanterade säkerhet och kvalitet, eftersom vi tar in extern kompetens utan att det medför extra kostnader för er.

Varje dag registrerar sig nya kandidater med ytterligare kompetenser i vår databas via ett flertal kanaler och forum som Digidize tilhandahåller samtidigt som vi tar emot kandididater från många olika källor. Så oavsett hur ditt behov ser ut, stort eller litet, så kan vi alltid ordna en person som blir den bästa lösningen för just er. Gör som fler redan gjort och ta del av det bästa marknaden har att erbjuda!

Vi håller ett öga på skolorna!

Det är viktigt att hålla koll på utvecklingen och nästa generations IT-proffs och vi arbetar aktivt för att rekrytera även dessa framtida experter.

Söker du jobb?

Befinner du dig där du vill vara? Att trivas på sin arbetsplats och utvecklas är en förutsättning för framgång.

Hitta proffs!

Vi hjälper dig att hitta proffs oavsett kravprofil. Vi tar hand om allt från mindre till större driftåtaganden.

Utbildning

Vidareutbildning är en del av arbetslivet. Vi hjälper er personal hålla kompetensen på den nivå verksamheten kräver.