040 618 15 50     info@digidize.se

Varför ska ert företag välja Digidize-tjänster?

Det finns flera goda anledningar att anlita Digidize. Framför allt för att vi levererar expertkompetens inom hela bredden av de branscher vi bearbetar. Digidize är inte bara en handlingskraftig och nytänkande aktör, utan också en stark och solid partner. Vi frigör tid och möjliggör för ert företag att växa; att få mer tid över till affärer och att bli mer framgångsrika, som många företag i Sverige redan har upptäckt. Våra kunder är beroende av en fungerande IT-infrastruktur och de har varken tid eller råd med driftstopp eller annat grus i maskineriet.

Därför ska ert företag välja Digidize

  • Vi fokuserar enbart på de branscher vi är specialister på
  • Våra medarbetare har ett förflutet inom IT eller systemutveckling för att möta era behov
  • Mer tid att fokusera på er kärnverksamhet samt mer tid för affärer
  • Om ni lägger ihop antalet timmar samt de kostnader ni lägger ner på hantering av rekrytering och/eller hantering av arbetstagare idag ser ni ganska snabbt att det är betydligt mer kostnadseffektivt att anlita oss.
  • Ni kommer märka att ingen annan kollega i branschen kan matcha vår ersättningsmodell
  • Våra stora kontaktnät ger dig som uppdragsgivare fler valmöjligheter och större chans att hitta medarbetare som annars kanske inte skulle ha sökt tjänsten

Offertförfrågan

1. Kontaktuppgifter
2. Uppdragsbeskrivning och andra kommentarer

Transparens

Att ha full insyn och klara tydliga dokumentationer på processer eller utfört arbete är väl en självklarhet? Vårt arbete är alltid spårbart utan konstiga förklaringar.

Rätt attityd

Kompetens går alltid att "fylla på". På Digidize strävar vi efter att vara en trivsam, enkel och lojal samarbetspartner. Vi tror inte på problem, utan enbart större eller mindre utmaningar.

Lång erfarenhet

Du kanske upptäckt att teorin inte alltid stämmer överens med verkligheten. Med mer än 20 års erfarenhet inom branschen är Digidize en trygg och säker partner.