040 618 15 50     info@digidize.se

Digidize SEO-tjänster

 

Vårt recept på marknadsledande och effektiv SEO

I några enkla steg går vi från att lägga upp en strategi till att kontinuerligt förfina vårt arbete. Alla steg är viktiga och fyller sin specifika funktion för att nå bra och långsiktiga SEO-resultat.

Steg 1 – Sökstrategi

I er sökstrategi skapar vi oss en bild av din sajt och dina tjänster eller produkter utifrån ett sökmotorperspektiv. Vi analyserar bland annat sökvolymer och hur konkurrensen ser ut. Målet med sökstrategin är att bestämma vilka sökord som är mest lönsamma att optimera för.

Steg 2 – On Page-Analys

Denna analys syftar till att gå igenom sajten utifrån Sökstrategin vi utarbetat, samt att verifiera att sajten är byggd på ett sökmotorvänligt sätt. Vi tittar både på sajtens struktur och dess innehåll. Detta hjälper dig att bli relevant både för Google och för dina besökare.

Steg 3 – Off-Page Strategi

Länkar till din sajt är avgörande för hur högt upp din sajt hamnar i sökresultaten. Vi hjälper dig att utarbeta utforma en länkstrategi för att nå en högre placering/rankning i sökmotorernas resultat.

Steg 4 – Rapportering & uppföljning

Vi rapporterar fortlöpande dina trafik- och positionsresultat samt en analys av hur din webbsajt presterar hos Google. Sökmotoroptimering handlar om att kontinuerligt finjustera och förbättra sina resultat.