040 618 15 50     info@digidize.se

Värderingar

check-mark-32-28 - KopiaBarnsligt enkla att förstå och samarbeta med – Även om din kärnverksamhet inte är IT ska det vara enkelt att ha med Digidize att göra. Som kund ska man inte behöva anpassa sig efter krångliga facktermer eller avancerade system. Vi arbetar inte bara med mjukvara eller hårdvara, vi arbetar framför allt med människor! Det innebär att vi ska uppfattas som en ”användarvänlig” partner.

check-mark-32-28 - KopiaInnovativa & utmanande – Att sitta och bli gamla dinosaurier som arbetar efter gamla mönster bara för att ”det har alltid varit så”  överlåter vi till någon annan. Här tror vi på framtiden och välkomnar den med glädje. Om vi får möjligheten är vi gärna  med och förändrar den för att medarbetare, samarbetspartners och kunder ska kunna få den mest förmånliga lösningen.

check-mark-32-28 - KopiaDet ska vara kul! – Om du börjar arbeta kl 08:00 går du antagligen hemifrån ca 07:00, sen avslutar du dagen kl 17:00 och har en restid hem på en timme. Det betyder att du antagligen spenderar mer tid hemifrån. Då är vår fråga, vad gör du på ett jobb som inte är kul? Vi tror på mjuka värden och en trivsam arbetsmiljö, annars är det ju inte värt ansträngningen, eller hur?

check-mark-32-28 - KopiaOm inte vi tar hand om kunden gör någon annan det – Att vi inte är ensamma i vår bransch är vi väl medvetna om. Därför är det extra viktigt att Digidize ständigt bibehåller hög service och rätt attityd!

check-mark-32-28 - KopiaVar alltid tacksam, aldrig nöjd – ”good is the enemy of great…” Varför ska man nöja sig? Att vara tacksam är inte samma sak som att vara nöjd. Vi är tacksamma för allt förtroende vi får. Vi är tacksamma för att vi har kompetensen att utföra ett riktigt, riktigt bra jobb!  Men vi kan, och vi ska dagligen utmana oss själva för att nå nya framgångar. Vi överlåtar ”fat and lazy” till någon annan.

check-mark-32-28 - KopiaLova hellre mindre – leverera mer – 

Vision

Att utföra ett bra jobb borde väl räcka, eller? Digidize ska vara Nordens ledande aktör inom IT branschen med de mest nöjda medarbetarna, samarbetspartners och kunder.

Partnerskap

Vi vårdar våra partnerskap . Att hela tiden ha en aktiv och livlig diskussion med de vi jobbar med är en livsnerv och nödvändighet i vår verksamhet, precis som i livet i övrigt.

Lär känna oss

Det bästa sätt att ta oss på pulsen är så klart att arbeta med oss! Alla relationer byggs upp under tid. Vare sig det gäller människor eller företag. Så ta steget och testa vårt koncept!